Veleprodaja i maloprodaja ležajeva, semeringa i prateće opreme
Pretragu artikla koji tražite koristite tako što u polje naziv artikla upišete ležaj ,semering, mazivo, lanac ili seger koji Vas zanima.

Primer: za ležaj upišite "6205" i dobićete kompletan spisak lagera na stanju, za semering "30x52x7" za masti "ep2" ili "xhp 222" ...
Legenda
d -
D -
B -
C -
T -
Legenda
Pretraga po dimenzijama se vrši tako što ćete u polju malo d upisati unutrašnji prečnik ležaja u polje veliko D upisaćete spoljašnji prečnik ležaja polja. B,C i T su visina ležaja i u zavisnosti od tipa upisacete ili jedno od polja ili sva tri.

Takodje ako niste precizno sigurni u dimenzije možete staviti za malo d dimenziju u prvom kvadratu 5 a u drugom 8 takodje isto ponovite i za spoljni prečnik i program će Vam ponuditi sve dimenzije uzete u opsegu izmedju veličina koje ste zadali za pretragu.

Proizvodi


Na stanju imamo preko dve hiljade artikala svih vodećih proizvođača ležajeva i prateće opreme medju kojima su fag ina timken koyo mobil eni grease ntn snr kyk cx zkl dtec. Od prateće opreme kod nas možete pronaći semeringe, hilzne, kućišta, kuglice, iglice, kaveze, masti, ulja za podmazivanje a tu su i kaiševi, spojnice, lanci, lančanici, segeri, akumulatori midac i td.

Kompletnu ponudu možete pogledati u sledećim sekcijama:
» Katalog Ležajeva   |   » Katalog Semeringa   |   » Katalog prateće opreme
Vrsta robe Grupa robe Proiz Naziv artikla Cena(rsd) d D b c t


Informacije o isporuci

Rokovi za isporuku sa lagera su odmah! A sve što nemamo na stanju u mogućnosti smo da vam poručimo i isporučimo u zavisnosti od roka za isporuku kod "FAG"-a. Standardni rokovi za isporuku van lagera su 10 do 15 dana. Isporuke van Niša vršimo putem kuririskih sluzbi, danas za sutra (AKS, CityExpress), odnosno danas za danas (Post Express), na teret kupca.